Paiporta reprén aquest dijous les assemblees ciutadanes ‘Trobades amb l’alcaldessa, el govern respon’

L’Ajuntament ofereix servei de ludoteca per tal de facilitar l’assistència de la ciutadania a les trobadas

La regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Paiporta convoca aquest dijous una nova assemblea ciutadana, baix el nom de ‘Trobades amb l’alcaldessa, el govern respon’. Aquestes trobades barri a barri amb la ciutadania varen començar a principis de 2017, i ara es reprenen, una vegada han finalitzat els treballs dels grups de seguiment sorgits d’aquelles reunions inicials.

Per tal de facilitar l’assistència de pares i mares amb criatures a l’assemblea, programada per al dijous entre les 19.00 i les 21.00 hores, l’Ajuntament oferirà servei gratuït de ludoteca. La primera trobada d’aquesta segona tanda reunirà al veïnat de la zona de Vil·la Amparo, al CEIP Ausiàs March.

Les ‘Trobades amb l’alcaldessa, el govern respon’ estan plantejades com un fòrmula de participació directa que posa en contacte la ciutadania de Paiporta amb els seus representants polítics. N’hi ha assemblees convocades a cada barri de la localitat, per tal d’atendre de manera més detallada les necessitats de la ciutadania.

L’assemblea comença amb una exposició de la mecànica de la trobada i, seguidament, l’alcaldessa desglossa breument les actuacions portades a terme a cada barri. En aquesta segona onada de trobades, també es donarà la paraula als i les components dels grups de seguiment, els voluntaris i voluntàries que han donat continuïtat al treball de les primeres assemblees. Després, s’obri un torn de paraula en què cada persona pot plantejar les seues propostes, dubtes i queixes sobre la gestió municipal.

També es constituiran nous grups de seguiment, que donaran continuïtat a les propostes sorgides en la trobada amb reunions posteriors a l’Ajuntament, per tal de controlar el compliment dels compromisos assumits pel govern.

Les trobades visitaran tots els barris de Paiporta. Aquest dijous, la primera reunirà el veïnat de la zona de Vil·la Amparo al CEIP Ausiàs March. El dimecres 24 d’octubre serà el torn per al barri del Secà, en una trobada que se celebrarà al CEIP L’Horta, també entre les 19.00 i les 21.00 hores. La tercera trobada programada per a aquest mes d’octubre convoca al veïnat dels barris Sant Ramon i Picanyer, el dia 31, al CEIP Lluís Vives.

Deixa el teu comentari