El parc de l’Alquenència comptarà amb un ampli espai exclusiu per a mascotes

Alzira, 6 de juliol de 2018.- El parc de l’Alquenència és el major pulmó verd de la nostra ciutat, un parc amb àmplies zones d’arbratge i gespa. La utilització d’este espai crea controvèrsies entre el propietaris de gossos i els que no en tenen.

Per tal d’acabar amb la lliure utilització de les zones del parc de les mascotes, des de la Regidoria de Gestió Urbanística s’emprendrà el condicionament d’una part del parc per a lloc d’esbarjo dels gossos.

Es tractarà d’un espai amb arbres entorn del perímetre de la zona, per tal de no entorpir les carreres dels gossos, a més de comptar amb gespa, ja que segons la representant de Lacua, Ana Castelló, és un dels elements que agraixen les mascotes.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha mantingut una reunió amb la representant de Lacua per tal d’escoltar totes les necessitats a l’hora de dissenyar este nou espai.

“Se li ha oferit la possibilitat de condicionar la zona com a pipicà, de comptar amb jocs, o de realitzar una zona àmplia amb gespa on les mascotes puguen córrer al seu aire”, ha manifestat Pacual.

En breus dies, el regidor i els representants de Lacua visitaran la zona del parc de l’Alquenència, on es pretén realitzar este espai per a gossos, per tal d’aplegar a un consens i començar a materialitzar esta iniciativa.

Per altra banda, Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Patrimoni, ha oferit a Lacua la possibilitat d’utilitzar com a seu un local de propietat municipal que compta amb més metres que el que utilitzen en l’actualitat els membres d’aquesta organització.

“En moltes ocasions se m’ha traslladat des de Lacua la necessitat de comptar amb un local de majors dimensions, ja que el que utilitzen actualment se’ls queda menut”, segons Aguilar.

Cal ressenyar que degut al volum d’assistència de gossos i gats en cases d’acollida, Lacua es veu en l’obligació de comptar amb un local ampli des d’on poder distribuir el menjar necessari per als més de seixanta animals en acollida.

Deixa el teu comentari