El primer pas de vianants 3D termofusible d’Espanya instal·lat a Almussafes

El sistema reductor de velocitat s’hi ha instal·lat com a prova pilot en el carrer Ausiàs March junt amb el Pavelló Municipal.
Almussafes hi ha instal·lat el primer pas de vianants en tres dimensions.

Tot i que els passos de zebra 3D realitzats amb pintura antilliscant, existeixen en països com Islàndia, Alemanya o Índia, la localitat d’Almussafes es converteix en la primera de tota Espanya a comptar amb el sistema termofusible. Dotze vegades més durador que la pintura convencional i amb una major capacitat d’adherència a l’asfalt.

L’efecte de tridimensionalitat és molt menys invasiu que altres tipus de reductors de velocitat com els coixins berlinesos. El cap de la policia local d’Almussafes ha acompanyat als tècnics de l’empresa en la col·locació d’aquest sistema.

Una aposta per l’executiu local per la innovació i la millora de la seguretat viària de vianants i vehicles, experimentant amb tecnologia revolucionària d’avantguarda.

El gran impacte visual d’aquesta nova tecnologia provoca una frenada instintiva del conductor del vehicle que minora la velocitat en tindre la sensació de pas elevat.

Deixa el teu comentari