Picassent celebra el I Festival de balcons nadalencs

Més de 50 han sigut les propostes presentades en la primera edició d’enguany on la ciutadania ha votat, a través del canal de Facebook de l’Ajuntament, les 10 millors propostes de balcons decorats

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Picassent ha posat en marxa enguany, per primera vegada, la celebració del I Festival de balcons nadalencs, una iniciativa que pretén fomentar entre el veïnat la decoració dels seus balcons i que ha tingut una gran acollida a la localitat. I és que, més de 50, han sigut les propostes presentades, les quals, mitjançant votació popular a través del canal de Facebook de l’Ajuntament, ha deixat com a seleccionats els següents 10 balcons:

1. C/ dels Furs, 29

2. Plaça Constitució, 2

3. C/ Cervantes, 44

4. Avinguda del sud, 27

5. Avinguda del nord, 51

6. C/ Frederica Montseny ( grup de finques).

7. C/ Sant Antoni ( tot el carrer).

8. Plaça Abadia, 7

9. C/ Bonavista, 34

10. C/ Cervantes, 46

L’alcaldessa, Conxa Garcia, i el regidor de Festes, Jaume Sobrevela, feren entrega divendres per a vesprada, junt a l’arbre de Nadal instal·lat a la recentment remodelada esplanada de l’Ermita, de les banderoles a les persones premiades. Estos balcons conformaran un itinerari nadalenc municipal que podrà visitar-se des del carrer amb la mirada posada en les llums de les adreces indicades.

L’edil de Festes, Jaume Sobrevela, ha manifestat que, «Estem molt contents de la bona acollida que ha tingut este Festival. Des de l’Ajuntament volem agrair la participació de totes les persones que enguany han volgut posar-li la llum al Nadal des de les seues cases, finestres i balcons en un any tan diferent a causa de la Covid19».

Deixa el teu comentari