Pla Cabanyal preveu ingressar 1,8 milions, que destinarà a la rehabilitació per la venda de locals comercials

Sandra Gómez i Martínez Dalmau impulsen una mesura amb la qual la societat 

podrà ampliar el parc públic d’habitatge assequible

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana de l’ajuntament de València, Sandra Gómez, i el vicepresident de la Generalitat i Conseller d’Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, han anunciat que Pla Cabanyal posarà a la venda naus industrials, baixos i locals comercials que formen part de la societat per a “fomentar el renaixement del teixit comercial, que va desaparéixer amb el projecte de l’ampliació”. 

La mesura s’ha aprovat durant la reunión del Consell d’Administració de la societat Pla Cabanyal, amb l’objectiu de “recuperar la vida de barri i impulsar la iniciativa econòmica en la zona”. Per això, Gómez i Dalmau han precisat que es posaran a la venda nombrosos locals perquè tornen a omplir-se d’iniciatives comercials. 

El Consell d’Administració ha aprovat també el pressupost per al exercici 2021, que ascendirà a 4,1 milió d’euros, 850.000 euros més que en 2020. Un augment que contempla l’encàrrec de gestió perquè Pla Cabanyal es convertisca en una finestreta única a través de la qual coordinar i canalitzar les iniciatives de rehabilitació i regeneració del barri. 

Facilitarà la gestió unitària del patrimoni públic en els habitatges i parcel·les, de manera que a través de Pla Cabanyal es gestionarà tant l’ARRU2 com a projectes que formen part del programa EDUSI, es coordinaran continguts i equipaments socioculturals i actuarà com  pretén fer d’esta entitat un centre de divulgació i formació en punt de xarxa de infovivienda. 

Igualment, comtempla la redacció del projecte d’execució de l’edifici del carrer Drassanes per al reallotjament del Bloc de Portuaris.

Deixa el teu comentari