PP de Torrent: Folgado demana que s’ajude a l’hostaleria després de les noves restriccions anunciades hui per Puig

Folgado: “l’hostaleria de Torrent ha demostrat ser segura i els ciutadans responsables, a la vista està els escassos brots d’origen social que s’han produït a la ciutat durant tota la pandèmia, en comparació a les dades que ofereix la Conselleria en altres municipis”.

“l’inici de la vacunació no ha de suposar cap relaxació, perquè és important que no baixem la guàrdia en cap moment, complim amb totes les mesures sanitàries i junts aconseguim reduir la corba d’aquesta tercera ona”.

La portaveu del PP a la ciutat de Torrent, Amparo Folgado ha realitzat un recorregut pels establiments d’hostaleria de la ciutat en diferents barris, per a interessar-se per la situació derivada de les restriccions autonòmiques durant les festes nadalenques. A més de les noves restriccions anunciades hui pel president de la Generalitat, Ximo Puig, amb el tancament de bars a les 17h. i un màxim de quatre taules a l’interior dels locals fins al 31 de gener.

La portaveu dels populars ha demanat que “després de les noves restriccions anunciades aquest migdia per Ximo Puig, demanem que s’ajude a l’hostaleria que són un dels sectors més afectats per les restriccions que començaran el pròxim 7 de gener”.

Folgado ha volgut destacar que “l’hostaleria de Torrent ha demostrat ser segura i els ciutadans responsables, a la vista està els escassos brots d’origen social que s’han produït a la ciutat durant tota la pandèmia, en comparació a les dades que ofereix la Conselleria en altres municipis”. Per això, ha afirmat que “des del Partit Popular estem amb l’hostaleria, són un dels molts sectors que s’han vist afectats per les restriccions però que han demostrat estar a l’altura del moment en què vivim”.

A més, la portaveu del PP ha assenyalat que “l’inici de la vacunació no ha de suposar cap relaxació, perquè és important que no baixem la guàrdia en cap moment, complim amb totes les mesures sanitàries i junts aconseguim reduir la corba d’aquesta tercera ona”.

Deixa el teu comentari