PP de Torrent : Folgado fa costat als planteristes de Torrent

Folgado: “hem volgut interessar-nos per la situació dels planteristes de la nostra ciutat, davant la campanya de Nadal i després d’un any nefast a causa del confinament estricte de la passada primavera”.

La Portaveu del Partit Popular de Torrent ha visitat este matí un viver situat a la ciutat de Torrent. Segons ha explicat Folgado “hem volgut interessar-nos per la situació dels planteristes de la nostra ciutat, davant la campanya de Nadal i després d’un any nefast a causa del confinament estricte de la passada primavera”.

A més, Folgado ha assenyalat que “des del Partit Popular volem mostrar el nostre suport a tot el sector de la flor i plantes ornamentals, productors i floristes, en un any que ha sigut molt complicat per a tots ells, per la qual cosa animem a comprar i regalar flor natural de Torrent en estos Nadals”.

El sector dels planteristes segons va denunciar l’Associació Valenciana d’Agricultors ha sigut un dels més perjudicats durant el confinament i l’anul·lació de falles, comunions, bodes, Dia de la Mare i altres festes en els quals la flor és un dels regals destacats. Concretament, AVA va fixar les pèrdues d’este sector en la Comunitat Valenciana, en al voltant de 200 milions d’euros, només en el sector planterista.

El viver que ha visitat hui la portaveu del PP, Viveros Mesado és una societat amb més de 50 anys d’experiència i l’activitat principal és la producció i comercialització de planta ornamental, principalment, planta de temporada, que exporten al 50% fora de la Comunitat Valenciana. Folgado ha felicitat els seus propietaris “per la seua aposta per la qualitat, proximitat i servici que els fa portar el nom de Torrent per tota Espanya”.

Deixa el teu comentari