Primera fase del Programa d’Ajuda Alimentària a les persones més desfavorides FEAD 2020

La delegada del Govern, Gloria Calero, visita el magatzem provincial d’aliments de Creu Roja a València

La delegada de Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, i el subdelegat del Govern a València, Rafael Rubio, han acudit aquest matí al magatzem provincial d’aliments de Creu Roja a València per a conéixer els detalls de la primera fase del Programa d’Ajuda Alimentària a les persones més desfavorides FEAD 2020. Allí li han atés Francisco Galvañ, vicepresident de Creu Roja a la Comunitat Valenciana, i Miguel Ángel Rodríguez, coordinador de Creu Roja a la Comunitat Valenciana.

Dins de la primera fase del Programa d’Ajuda Alimentària a les persones més desfavorides FEAD 2020, Creu Roja Espanyola distribuirà 1.230.681 quilos d’aliments a la Comunitat Valenciana. El nombre de persones beneficiàries ascendeix a 69.975 en el conjunt de la Comunitat Valenciana.

El Programa, cofinançat en un 85% pel Fons d’Ajuda Europea a les persones més desfavorides (FEAD) i en un 15% pel pressupost nacional, enforteix el compromís de Creu Roja amb les persones més vulnerables amb les quals ja treballava abans de la declaració de l’Estat d’Alarma pel COVID-19.

Deixa el teu comentari