Prop de 40.000 màscares de protecció, 40.000 guants i 40.000 unitats de gel desinfectant, ha començat a entregar-se entre el sector del transport

El material de protecció individual adquirit per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, ha començat a repartir-se aquest dimarts entre els treballadors i treballadores del sector del transport amb la finalitat de garantir la seua seguretat en aquesta crisi sanitària.

El material, que inclou prop de 40.000 màscares de protecció, 40.000 guants i 40.000 unitats de gel desinfectant, ha començat a entregar-se entre professionals que continuen prestant la seua labor en aquesta crisi sanitària i, en concret, entre transportistes, taxistes i treballadores de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i empreses concessionàries d’autobusos.

La Conselleria compta amb el suport de federacions provincials i empreses del sector per a realitzar el repartiment de material. La Federació Valenciana d’Empresaris del Transport i la Logística, és l’encarregada de repartir el material adquirit per la Conselleria entre els i les professionals del transport de mercaderies.

Comenta la notícia