Punt Violeta per a les festes de Mislata

La localitat tindrà aquest punt contra el masclisme durant les seues festes.

Les festes populars de Mislata comptaran per primera vegada amb un Punt Violeta, en el qual un grup de persones voluntàries procedents del Consell de Joventut i la Casa de la Dona de Mislata, oferiran informació, assessorament i ajuda sobre on acudir i que fer en cas d’agressió sexual.

Baix el lema ‘#stopmasclisme. Festes lliures de violència masclista’, la tasca d’aquest punt és la conscienciació i sensibilització per transmetre a la societat en el seu conjunt que tot el món és capaç de contribuir posar fi a la xacra de la violència masclista.

Aquesta iniciativa ve promoguda per la Mancomunitat de l’Horta Sud, entitat que s’encarregarà de facilitar tot l’equipament necessari per a instal•lar el Punt Violeta tant en Mislata com en la resta dels 19 municipis de la comarca.

Aquesta acció està emmarcada en el recentment aprovat Pla d’Igualtat municipal, amb el qual Mislata pretén promoure el missatge de què totes les persones deuen tindre els mateixos drets i protecció davant les agressions.

Deixa el teu comentari