Quart de Poblet combat la bretxa digital en l’educació

L’Ajuntament posa a la disposició de l’alumnat una sala d’ordinadors de suport per a acabar el curs

Un dels principals esculls que la crisi sanitària ha plantejat ha sigut l’anomenada bretxa digital, especialment en el col·lectiu d’estudiants, que s’han vist obligats a continuar les seues classes de manera virtual. Conscients que aquesta situació podia suposar un desavantatge per a molts xiquets, xiquetes i adolescents, des de l’Ajuntament de Quart de Poblet s’han redoblat els esforços per a assegurar que totes les famílies compten amb els recursos educatius necessaris.

A l’inici de la crisi sanitària es van repartir un centenar d’ordinadors i tauletes amb connexió gratuïta a internet per a aquelles llars que presentaven especials dificultats. Ara, continuant aquesta mateixa línia de treball i amb l’objectiu d’assegurar un accés igualitari a l’educació, s’ha obert una sala d’ordinadors per a facilitar el final de curs a l’alumnat amb tasques formatives pendents.

Podran fer ús d’aquest espai els i les joves d’entre 14 i 30 anys sol·licitant cita prèvia en el número de telèfon al 95 153 14 59 o enviant un email a joventut.animacio@quartdepoblet.org. En el cas dels i les menors d’edat serà necessària l’autorització de la mare, pare o tutor/a legal.

L’horari establit per a l’obertura de la sala és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dimarts i dijous de 17 a 19 hores. Cada usuari i usuària disposarà d’un màxim de dues hores per a realitzar les consultes que necessiten, si bé, podran sol·licitar una ampliació en el cas que anara necessari.

A la sala es controlarà que es complisquen les mesures d’higiene i seguretat en tot moment. Per tant, serà obligatori l’ús de màscares, respectar la distància interpersonal de dos metres i desinfectar-se les mans amb els gels hidroalcohólicos c

Deixa el teu comentari