Quart de Poblet demana responsabilitat a la ciutadania en una declaració institucional signada per tots els grups polítics

Davant l’actual context epidemiològic, el Consistori ha instat a seguir estrictament les mesures decretades i optar per l’autoconfinament

La situació epidemiològica que està vivint el municipi de Quart de Poblet ha portat a totes les forces polítiques amb representació municipal a consensuar una declaració institucional apel·lant a la responsabilitat ciutadana i incidint en la importància de l’autoconfinament.

L’Ajuntament de Quart de Poblet va ser un dels primers a decretar noves mesures de seguretat, com la cancel·lació de tots els actes institucionals i d’associacions o el tancament d’instal·lacions esportives i recreatives, avançant-se a les festes nadalenques. Malgrat que inicialment es va aconseguir contindre la corba ascendent de contagis, en les últimes setmanes, igual que en la resta de municipis de la comarca, s’ha experimentat un notable augment del nombre de casos positius. Això ha obligat a prorrogar aquestes mesures i a fer un pas més, fent una crida a la població perquè assumisca un grau més de compromís.

En aquest sentit, en el text es demana a veïns i veïnes “un esforç més. No podem relaxar en cap moment les mesures higièniques i de distanciament. L’autoconfinament ha resultat ser la decisió més efectiva en el context actual; salva vides i protegeix els nostres sers estimats”.

La corporació també ha volgut expressar el seu ferm compromís amb tots els sectors locals, assegurant que es continuarà “treballant per a sostindre al nostre teixit empresarial i comercial, procurant tots els mitjans al nostre abast per a contrarestar els perjudicis que aquesta crisi està ocasionant”.

Tots els partits signants han destacat la incansable labor de tot el personal sanitari, així com de serveis essencials, durant aquests onze mesos i els ha agraït la seua dedicació i sacrifici.

Finalment, el Consistori ha recordat a les persones mortes per coronavirus i ha traslladat les seues condolences a les seues famílies.

Deixa el teu comentari