Quart de Poblet ja compta amb un cicloaparcamiento al costat de la parada de metro de la biblioteca municipal

Amb aquesta instal·lació, tancada i amb videovigilància, l’Ajuntament espera impulsar l’ús de transports sostenibles entre la població

La conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha seleccionat a Quart de Poblet per a col·locar un cicloaparcamiento al costat de la seua parada de metro de la biblioteca municipal. Amb aquesta nova instal·lació, que ja es troba en funcionament, l’Ajuntament confia que s’estenga encara més l’ús de transports sostenibles entre les veïnes i veïns.

L’únic requisit per a poder fer ús del servei és el de comptar amb un títol en vigor en Metrovalencia i haver registrat prèviament la targeta en www.metrovalencia.es/mimetrovalencia.php. El temps màxim que pot romandre una bicicleta dins d’aquest aparcament és de 24 hores, passat aquest temps, FGV podrà retirar el vehicle.

La instal·lació consisteix en una estructura metàl·lica lleugera lacada en blanc, un tancament de cristalls temperats decorats amb vinils translúcids i una coberta metàl·lica que protegeix de la pluja. A més, compta amb un sistema de videovigilància i control d’accés, la qual cosa el converteix en un espai més protegit i segur per a estacionar les bicis.

S’han col·locat setze arcs d’acer on col·locar les bicicletes i cada persona usuària haurà de comptar amb el seu propi cadenat.

A través d’aquesta iniciativa, es vol fomentar el transport saludable i sostenible, facilitant aquest tipus de combinacions bici metre, enfront de l’ús de maneres motoritzades.

En les actuals circumstàncies, l’aforament de l’espai és d’una persona i s’haurà d’usar gel de mans i màscara per a poder accedir a aquest.

Deixa el teu comentari