Queden configurats els equips de les Copes Diputació de València – Caixa Popular

Ja estan configurats els equips que participaran en la pròxima Copa Diputació de València –Caixa Popular. Per a la competició de raspall serà la seua edició número VI i la XIII pel que fa a la disciplina d’escala i corda.

En la VI Copa Diputació de València –Caixa Popular de raspall, la relació de parelles participants i els ajuntaments als quals representaran és la següent:

Barxeta: Moltó i Josep
Villanueva de Castellón: Marrahí i Lorja
Oliva: Ian i Brisca
Ontinyent: Ximo i Seve
Sueca: Vercher i Roberto
El Genovés: Vicent i Tonet IV
Xeraco: Salelles II i Canari
Xàbia: Punxa i Sanchis

En la XIII Copa Diputació de València –Caixa Popular de la modalitat d’escala i corda, els participants i les localitats representades seran els següents:

La Pobla de Vallbona: Puchol II i Guillermo
Benidorm: Pere Roc II i Pere
Almussafes: De la Vega i Santi
Murla: Genovés II i Nacho
Vila-real: Soro III i Jesús
Montserrat: Marc i Tomàs II
Pedreguer-Masymas: José Salvador i Javi
Dénia: Giner i Félix

Els equips han estat configurats pel Comité Tècnic Esportiu que es va crear recentment en la Fundació per la Pilota Valenciana i que està compost per la secretaria tècnica de la Fundació, un representant de la Federació de Pilota Valenciana, el col·lectiu de trinqueters i una representació dels pilotaris professionals.

El sistema de competició serà similar al de les darreres temporades. En cada modalitat, els huit equips seran distribuïts en dos grups, A i B, per a la disputa d’una fase regular composta per 6 jornades i un total de 24 partides.

Posteriorment, els dos millors equips de cada grup accediran a les semifinals i els vencedors d’estes eliminatòries accediran a la gran final.

El tret d’eixida està previst per a la segona setmana de setembre mentre que les finals es disputarien a finals d’octubre o principis de novembre.

A més a més, de manera paral·lela a les dues competicions es disputaran la Copa 2 de raspall i la Copa 2 d’escala i corda, la configuració de les quals es donarà a conéixer en pròximes dates. Així les coses, entre els quatre campionats hi haurà un total de 64 pilotaris competint.

Deixa el teu comentari