Ralph Boschung amb Campos Racing en l’última cita de FIA Formula 2

El pilot suís participarà en l’última prova de FIA Formula 2 com a preàmbul a la temporada completa de 2021 en la qual estarà enquadrat en Campos Racing. Boschung formarà dupla amb el brasiler Samaia en Sakhir

Campos Racing es complau a anunciar que el pilot suís Ralph Boschung formarà part del seu planter de pilots en l’última cita de la temporada, que es disputarà aquest cap de setmana en el Bahrain International Circuit, en substitució de Jack Aitken que farà el seu debut amb Williams Racing en Formula 1.

Boschung, qui igualment era confirmat a principis de setmana com a pilot de Campos Racing per a tota la temporada 2021 en FIA Formula 2, tindrà així una oportunitat anticipada de debutar amb l’equip aquest cap de setmana. Boschung, un experimentat pilot de Formula 2, podrà tindre per tant un ritme competitiu al volant del Dallara F2 2018 des de la primera vegada que isca a pista.
El nou fitxatge de Campos Racing i el brasiler Guilherme Samaia tindran com a objectiu aquest cap de setmana continuar donant continuïtat al treball desenvolupat en les últimes carreres del campionat.

La dotzena prova de la temporada comptarà amb un circuit renovat per a l’ocasió, en lloc del traçat de Gran Premi habitual. La nova configuració consta de solament deu corbes i tres llargues rectes i, amb les seues a penes tres quilòmetres i mig, serà el segon més curt en el calendari de la categoria. Per això, les diferències seran minses comparativament a les del cap de setmana passat amb els monoplaces utilitzant una menor càrrega aerodinàmica. Finalment, també serà més exigent per als frens al mateix temps que tant la degradació i desgast de les gomes seran molt semblants.

Els entrenaments lliures i la classificació tindran lloc el divendres a les 13.05 i 14.45 respectivament. La carrera de major duració, amb parada en boxes obligatòria, està prevista el dissabte a les 13.10 mentre la del diumenge, en format sprint, està programada a les 13.20. Tots els horaris són en fus espanyol.

Adrián Campos (Team Principal de Campos Racing): “Estem entusiasmats de poder tindre a Ralph amb nosaltres aquest cap de setmana i ens brinda una fantàstica oportunitat de poder començar a treballar junts per a la temporada pròxima. En un entorn tan competitiu i professional com el nostre, és una oportunitat d’or. Esperem rendir a gran nivell en Sakhir amb els nostres pilots Ralph i Guilherme. Estem desitjant començar a rodar en aquest nou circuit, que sens dubte ens sembla que serà espectacular.”

Deixa el teu comentari