Raquel Ortí i Daniela Pérez, exaltades com a Falleres Majors de Paiporta 2019 en presència de la Fallera Major de València

L’Auditori Municipal de Paiporta va acollir recentment l’exaltació de les Falleres Majors de Paiporta 2019. Es tracta de Raquel Ortí i Maestro i Daniela Pérez i Valero, que varen viure un dels grans dies del seu regnat junt a les seues Corts d’Honor, Patricia Pérez, Marta Martínez, Lorena Salvador i Ana Montes, en el cas de la Fallera Major, i Lucía Lucas, Clàudia Montero, Carla Mayordomo i Laura López, en el cas de la Fallera Major Infantil.

L’acte d’exaltació de Paiporta va comptar amb la presència de la recentment proclamada Fallera Major de València 2019, Marina Civera. De fet, aquesta fou la primera visita de la màxima representant de la festa fora de la ciutat de València.
L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, junt a altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal, així com el president de la Junta Local Fallera, Raül Zamora, i el conjunt de falleres i fallers de Paiporta, acompanyaren a Raquel, Daniela i les seues Corts en l’acte d’exaltació.

Deixa el teu comentari