Raúl Albentosa rep en l’Ajuntament d’Alzira l’acord que designa amb el seu nom el camp de futbol 8 de Venècia

 Albentosa, jugador de futbol alzireny que ha estat en els últims mesos militant en les files del Dinamo de Bucarest, ha estat hui en l’Ajuntament d’Alzira per tal de reunir-se amb l’alcalde, Diego Gómez, i amb el regidor d’Esports, Fernando Pascual.

Albentosa ha agraït la proposta d’anomenar el terreny de joc de futbol 8 de Venècia amb el seu nom i s’ha mostrat disposat a col·laborar en projectes esportius en la seua ciutat natal.

La inauguració serà este pròxim dissabte 29 de maig, amb el partit que enfrontarà els querubins de la UD Alzira i els del Ciutat d’Alzira, i comptarà amb la presència del mateix Albentosa. 

Tant l’alcalde com el regidor han argumentat a Albentosa els motius pels quals s’ha decidit posar el seu nom al terreny de joc en el Camp Municipal d’Esports de Venècia, i han destacat la seua trajectòria internacional, la qual cosa el convertix en un dels ambaixadors de l’esport alzireny pel món. 

Raúl Albentosa va iniciar la seua carrera en les categories juvenils de la Unió Esportiva Alzira, passant per l’escola de l’Elx CF, i iniciant la seua trajectòria professional en equips com ara l’Elx, el Cadis, l’Eibar, el Màlaga, l’Esportiu de la Corunya, el CSKA Sofia i el Dinamo de Bucarest. A més, ha disputat els campionats de primera divisió a Espanya, Bulgària i Romania. 

Deixa el teu comentari