El restaurant Bon Aire del Palmar guanya el 1r Concurs d’Arròs amb Fesols i Naps de Catadau.

Èxit de la primera edició del Concurs d’Arròs amb Fesols i Naps de Catadau

Un total de vint-i-sis restaurants han elaborat aquest plat tradicional valencià. El restaurant Bon Aire del Palmar ha guanyat el primer premi.

Catadau ha celebrat el primer concurs d’arròs amb fesols i naps.

Vint-i-sis restaurants de la Comunitat Valenciana i Andorra han participat en la primera edició d’un concurs en el qual els participants han hagut d’elaborar aquest plat tradicional valencià.

Un concurs únic a la geografia valenciana, que ha nascut amb la intenció de consolidar-se.

Fins i tot el President de la Diputació de València ha participat en aquesta jornada festiva en la qual s’ha posat en valor la gastronomia valenciana i els productes autòctons.

Tots els restaurants han comptat amb el mateix temps d’elaboració i amb els mateixos ingredients. Els participants han treballat intensament per tal d’aconseguir el millor arròs amb fesols i naps del món.

El jurat d’aquesta primera edició ha estat presidit per Juan Carlos Galbis, mestre arrosser i l’han conformat diferents hostalers, empresaris, autoritats i personalitats.

Aquest concurs ha sigut guanyat pel Restaurant Bon Aire del Palmar, els qui han elaborat el millor arròs amb fesols i naps. En segon lloc ha estat el restaurant Oryza de Sueca i en tercer el restaurant Mesón de Tous.

Deixa el teu comentari