SanitatSolsUna, denuncien Centre Salut Alzira 2 va tancar totes les vesprades

El Centre de Salut d’Alzira 2, situat en el carrer del Frares, 60 de la capital de la Ribera Alta, va romandre tancat a la vesprada tota la setmana passada, com si fóra estiu. Només estaven obertes les Urgències.

Pel que sembla, i segons confirmen diverses fonts, els professionals “es van trobar el buit de les vesprades” just el dia que els van manar les planillas amb els seus torns. “De sobte, ningú teníem vesprades. Només les Urgències”.

Per tant, durant tota la setmana passada no va haver-hi consultes ni guareixes a la vesprada. Tampoc va haver-hi administratius per a facilitar cita prèvia, ni auxiliars per a cites de laboratori. No hi havia cita prèvia telefònica ni servei de SIP. Un buit total que pot observar-se en les fotografies adjuntes. Solament un celador que no podia estar a tot arreu, i l’equip de guàrdia, en els seus llocs, atenent gent.

Per tant, a més de la falta d’atenció mèdica, ningú va vigilar les instal·lacions que, no obstant açò, romanien obertes i d’aquesta forma, la gent es passejava lliurement pel centre buit, sense vigilància alguna, incloses zones amb ordinadors, fitxers i informació sensible sobre els pacients.

A més, les crítiques es van acréixer perquè a Alzira i en el departament de la Ribera en general tothom s’ha adonat que després de la reversió, hi ha més personal per a menys servei, la qual cosa enfada i molt als ciutadans d’Alzira i de la comarca.

Deixa el teu comentari