Simulacre d’incendi al metre

Els bombers del Consorci Provincial de València ha participat en un simulacre d’incendi realitzat anit a un comboi de metre de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, en el túnel d’Empalme-Burjassot, i on el foc es declarava en un tren detingut per avaria.

Bombers dels parcs de Paterna i Burjassot i comandaments del Consorci Provincial de València han participat a este exercici, on entre altres coses s’hi ha dut a terme la posada a terra de la catenària per eliminar el risc elèctric, s’hi ha extingit l’incendi, ventilat les instal·lacions i s’hi ha rescatat a diverses persones accidentades.

A banda del personal del Consorci ha participat en el simulacre el personal de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, Bombers Municipals de València, efectius de Policia Local, Policia Nacional, Protecció Civil, serveis sanitaris i figurants.

L’exercici, organitzat des de FGV, ha tingut entre altres objectius millorar la seguretat i la coordinació entre tots els intervinents en cas que es produís un incendi en esta classe d’instal·lacions. 

Deixa el teu comentari