S’inicien els treballs de neteja i desinfecció de la climatització del Palau d’Esports d’Alzira

Des de les regidories de Serveis Urbans i Esports s’han iniciat els treballs que es van a realitzar en els aparells de climatització i conductes del Palau Municipal d’Esports.


Entre les tasques que es va a acometre estan les de la neteja d’estos aparells de climatització i conductes, mitjançant raspallat i aspirat de partícules. També s’està procedint a la desinfecció dels conductes de climatització mitjançant nebulizatció.


Una vegada finalitzen els treballs, es realitzarà un informe i certificat de la intervenció realitzada complint així amb la normativa en vigor. El Palau Municipal d’Esports vora així millorada la seua imatge a més de garantir la seguretat i la salut dels esportistes i públic assistent a les competicions que tenen lloc al llarg de la temporada a esta instal·lació municipal.


El regidor de Serveis Urbans, Obres Públiques i Esports, Fernando Pascual, ha destacat que “amb estos treballs seguim millorant les instal·lacions esportives de la nostra ciutat. El que pretenem és afavorir i millorar la qualitat de l’activitat física dels i les esportistes d’Alzira, així com l’estança del públic assistent a les competicions i esdeveniments esportius.”

Deixa el teu comentari