Sueca arranca este cap de setmana les seues Festes Majors

Sueca, 26/08/2016. La capital riberenca enceta este cap de setmana les seues Festes Majors amb una sèrie d’actes que s’emmarquen en el programa extraoficial dels festejos. La música i l’esport seran els protagonistes de l’inici de la festa.

colorines_sueca_arxiuEste divendres, 26 d’agost, Sueca acollirà la Va edició del Concurs de Xarangues Ciutat de Sueca que organitza la xaranga local LO-LO-LÓ! amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sueca. Un total de tres xarangues competiran per aconseguir el primer premi del certamen. Enguany participaran la xaranga Los Mataos, de Burriana; Els Tocaets, d’Alfafar i Els burlaos, de València. A més, també actuaran com a convidats la xaranga La Cafrà NitBand, de la localitat veïna de Fortaleny. Els participants intervindran primer en una “baralla” musical i després hauran d’interpretar una peça lliure o un conjunt de peces d’entre 12 i 15 minuts per al concurs. En joc hi ha tres premis en metàl•lic: 1000 euros per als guanyadors, 700 euros per als segons finalistes i 400 per als tercers. En acabar, la festa seguirà amb un sopar i discomòbil. Aquells que vulguen assistir-hi encara poden adquirir els seus tiquets per al sopar durant el concurs.

La música continuarà sonant dissabte i diumenge, 27 i 28 d’agost, amb la primera edició del Sueca Blues Festival, organitzat per la Societat de Blues Ribera Baixa, també amb la col•laboració del consistori.

Sueca acomiadarà l’estiu amb una programació exquisida de la mà de grans del món del blues i el Rock and Roll com ara la Vargas Blues Band o Santi Campillo, i altres noms destacats com Lovehunters Blues Band o Buddy Paul Smokin’ Blues. El festival, que comptarà amb moltes activitats, escenaris amb diferents ambients i amb espais als quals es podrà accedir també de manera gratuïta, oferirà també la possibilitat als assistents de degustar una varietat dels arrossos més típics de la gastronomia valenciana.

Les entrades poden aconseguir-se encara a la pàgina web www.profestivals.es

I este dissabte també tindrà lloc la segona edició de la Cursa Colorines Run Party Ciutat de Sueca. Aquells que busquen diversió la tindran de manera assegurada en este esdeveniment que organitza el club Cobarde’s Team amb el suport de l’Ajuntament de Sueca. L’acolorida i entretinguda cursa, que arrencarà a les 20 h., tindrà un recorregut de 4 quilòmetres al llarg del Polígon Industrial de Sueca i enguany com a novetat hi haurà, en compte d’un, dos canons que llençaran pols de color i confeti.

L’organització ha assegurat també que el color que es distribuirà entre els participants serà més fàcil de netejar i ha recordat que s’admetran també inscripcions en línia de meta el mateix dia de la cursa fins esgotar existències. La inscripció inclou, per 13 euros, un entrepà de torradeta i beguda i el pack Cursa Colorines (Bossa del corredor, samarreta, ulleres de sol, 3 bosses de pols, gomaespuma, adhesius i retoladors). També hi haurà un pack infantil, per 8 euros, per als menors de 10 anys que vulguen participar-hi. En finalitzar la cursa, els assistents podran seguir gaudint amb la música d’una macrodiscomòbil.

Deixa el teu comentari