Sueca convoca la XIX edició del Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa

descargaSueca, 02/05/2016. Un any més, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sueca i la Confraria Jesús Natzaré han convocat una nova edició del Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa.

El concurs, que enguany arriba a la seua XIX edició, convida a tota aquella persona que ho desitge a participar en qualsevol de les dues modalitats establides, bé presentant una fotografia al·legòrica de la Setmana Santa actual, en qualsevol lloc d’Espanya, o bé presentant un reportatge de tres fotografies que reflectisquen també un seguiment o acció de la festa de la Setmana Santa.

El regidor de Cultura, Vicent Baldoví ha encoratjat als amants d’este art a participar en el certamen. “Esta és una oportunitat per tots aquells aficionats de la fotografia del nostre poble, que em consta són molts, per mostrar el seu talent” ha apuntat Baldoví.

Cada concursant podrà presentar un màxim de tres fotografies, en la primera modalitat, i dos reportatges, en la segona. Les obres seran inèdites i no podran haver sigut premiades anteriorment. Les fotografies hauran de presentar-se en suport rígid de 40 x 50 cm., s’haurà d’adjuntar una còpia digital i s’haurà de presentar tot dins d’un sobre tancat en el que haurà de constar, en la part exterior, la inscripció “XIX Edició del Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa de la Confraria Jesús Natzaré de Sueca 2016”, el títol de l’obra, el pseudònim i la categoria en la que es participa.

Les sol·licituds per a participar en el concurs es podran presentar fins el proper divendres 13 de maig en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament de Sueca, en horari de 9:00 a 14 hores. Una vegada presentada la sol·licitud de participació en el Registre, el treball es lliurarà sense identificar en el Departament de Cultura (2n pis), per tal de preservar la seua autoria.

Els premis consistiran en:

Primera modalitat: Primer premi de 300 euros i pergamí, segon premi, 200 euros i pergamí: tercer premi, 150 euros i pergamí i un premi de 100 euros per a la millor fotografia realitzada a Sueca.

Segona modalitat (reportatgr): Primer premi, 300 euros i pergamí; segon premi, 200 euros i pergamí i un premi de 200 euros per al millor reportatge realitzat a Sueca.

El lliurament de premis es realitzarà el dia  11 de juny, a les 20:00 hores, a l’Espai Moret de la Sala d’Exposicions Els Porxets de Sueca, que acollirà, des d’eixe mateix dia i fins al 19 de juny, una exposició on s’exhibiran tots els treballs presentats al certamen.

Per a més informació es poden consultar les bases a la secció d’anuncis de la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca www.sueca.es

Deixa el teu comentari