Sueca obsequia a les seues Falleres Majors amb unes pintes que porten l’escut de la ciutat

La Corporació Municipal, en nom de tots els suecans i suecanes, va fer lliurament ahir a les Falleres Majors de Sueca, Alicia Falcó i Helena Mompó, d’unes pintes daurades que porten gravat l’escut de la ciutat perquè puguen lluir-lo en la gran quantitat d’actes als quals hauran d’assistir durant este any. Es tracta d’una iniciativa nova proposada per l’equip de govern que es va materialitzar ahir amb este lliurament que va ser molt ben acollit pels representants del col·lectiu faller.  

En l’acte, celebrat ahir a la vesprada en el Saló de Plens del consistori, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va agrair a Alicia i a Helena la seua implicació i responsabilitat en assumir este càrrec, i els va desitjar que gaudisquen de tots els actes que viuran en els quals podran lluir les pintes que els van entregar. 

Les Falleres Majors es van mostrar molt contentes i agraïdes pel regal. Alicia Falcó, Fallera Major de Sueca, va dedicar unes paraules als presents en les quals, a més d’agrair l’obsequi, va remarcar la seua importància no sols material sinó sobretot sentimental, ja que simbolitza el suport que brinda l’Ajuntament a tot un col·lectiu i a una festa com són les Falles.

A més de familiars de les Falleres Majors, les corts d’honor i representants de la Junta Local Fallera de Sueca, l’acte va comptar amb la presència d’una gran representació de la Corporació Municipal, entre ells les regidores de Festes, Gema Navarro, i de Protocol, Celia Beltrán.

Deixa el teu comentari