Sueca pinta un mural reivindicatiu pels drets del col·lectiu LGTBIQ+

Les regidories de Joventut i Igualtat de l’Ajuntament de Sueca han organitzat una sèrie d’actes al llarg d’estes setmanes amb motiu del Dia LGTBIQ+, que se celebra el pròxim 28 de juny. “Amb la col·laboració de l’associació Cor de Prisma, hem treballat conjuntament esta programació per a reivindicar la igualtat de drets entre totes les persones. Des del Departament d’Igualtat de l’Ajuntament de Sueca, secundarem sempre este tipus d’iniciatives a través d’accions com la que estem presentat hui, amb este mural reivindicatiu obra de l’artista Nacho Mawe”, ha explicat la regidora de Joventut i igualtat, Gema Navarro. 

Junt a la responsable d’Igualtat, han visitat el mural, que es troba al carrer Manuel Tarancón, molt pròxim a l’institut Joan Fuster, l’alcalde de la ciutat, Dimas Vázquez, i les regidores Carmen Pérez i Celia Beltrán, així com el president de l’associació Cor de Prisma, Carlos Pajuelo, qui ha assenyalat que “quan vam plantejar la idea de fer este mural, vam contactar amb Nacho Mawe, que és un grafiter excel·lent que treballa molt bé els rostres, les cares. I pel fet que la commemoració d’enguany està dedicada al col·lectiu trans, hem volgut dedicar-li també este mural amb la frase ‘Sóc qui sóc, la meua identitat no és un debat’”. 

A més de la pintura del mural, està prevista, entre altres actes, la lectura d’un manifest el dia 25 de juny, a les 12 hores, en la plaça de l’Ajuntament, amb la participació de l’associació Cor de Prisma i amb micròfon obert per a tot aquell particular o col·lectiu que vulga unir-se a l’acte. 

Comenta la notícia