Sueca presenta la Començadoreta i les Llauradoretes 2018 de la Mare de Déu de Sales

La Reial Associació de la Mare de Déu de Sales presenta les onze joves davant de la corporació municipal

Sueca, 26/06/2018.Este dilluns ha tingut lloc la presentació oficial de la Començadoreta i les llauradoretes de la Mare de Déu de Sales de 2018. Les joves han estat presentades a la corporació municipal en un acte celebrat al saló de plens de l’Ajuntament de Sueca, en el que han estat acompanyades pels seus familiars més pròxims i també per una representació nombrosa de la junta de la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales.

Laura Marqués, la nova Començadoreta, i les seues companyes van participar ahir així en el primer dels actes oficials que els esperen a partir d’ara. L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Festes, Salvador Giménez, i altres membres de la corporació van donar-los la benvinguda al consistori.

Una a una, les joves foren nomenades perquè l’alcaldessa poguera imposar-los la insígnia de la ciutat. Clara Eslava, Elena Ferrús, Olga Galletero, Jennifer González, Sales Lorenzo, María Miralles, Ana Navarro, Miriam Oltra, Sara Ribera i Berta Signes seran les deu xiquetes que, junt amb la Començadoreta, representaran la Reial Associació com a Llauradoretes en tots els actes religiosos que se celebren en honor a la patrona de Sueca durant les pròximes festes.

Abans de tancar l’acte, el president de la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales, José Pascual Beltrán, va prendre la paraula. Beltrán va felicitar les joves pel seu nomenament i va agrair l’acollida de la corporació així com el tracte rebut sempre per les autoritats municipals. L’alcaldessa va estar l’última en dirigir-se a les joves i les seues famílies. “Sou imatge de la festa del nostre poble” va apuntar, tot encoratjant-les a disfrutar de tots els moments de les festes dels que elles seran partícips.

Deixa el teu comentari