Sueca proclama a les seues Festeres per a 2017

Sueca, 24/10/2016.  Este diumenge ha tingut lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Sueca la proclamació oficial de la Festera Major de la ciutat per al 2017, Maria Viñoles, i la seua Cort d’Honor.

img_0824L’acte ha servit també per acomiadar a Sara Roselló, la Festera Major de 2016 i a les integrants de la seua Cort d’Honor. En iniciar l’acte, l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i el regidor de Festes, Pau Roselló, acompanyats per una important representació de la Corporació Municipal, van rebre a les Festeres de 2016 a qui van obsequiar amb un ram de flors i un original retrat seu en mostra d’agraïment i record del seu any. Tot seguit, Sara va tenir l’oportunitat d’acomiadar-se i dirigir unes emotives paraules a tots aquells que l’han acompanyat en este any tan intens, tot referint-se, sobretot, a les seues companyes, la seua família, les noves Festeres i les autoritats municipals.

A continuació, les noves festeres van fer la seua aparició en el saló de plens acompanyades pels representants dels col·lectius que les han presentat al càrrec. Primer van entrar les sis integrants de la Cort. Aida Vendrell va ser presentada per l’Associació de Serveis i Comerços Arrima’t. Noelia Tena per l’Associació de Caçadors, Núria Navarro per la Penya Barcelonista,

Alba Guillem per la Falla Ronda del País Valencià i l’Associació Grup de Danses l’Almogàver i la Falla Benat Aliño presentaren a Mireia Ferri i a Maria Baixauli, respectivament. Seguidament, tots els presents al saló de plens es posaren dempeus per rebre a la nova Festera Major de Sueca. La màxima representant de la festa dels suecans per a 2017, Maria Viñoles, va ser presentada per la seua comissió, la Falla Plaça de l’Ajuntament de Sueca. També Maria va poder dirigir unes paraules, carregades d’il·lusió i agraïment, a tots els presents en el seu primer acte.

L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, va estar l’encarregada de tancar l’acte. Tamarit també va voler fer un agraïment molt especial a Sara i a la seua Cort d’Honor i va donar la benvinguda oficial a les noves Festeres a qui va desitjar que puguen gaudir al màxim d’un any ben especial. Tamarit va finalitzar convidant-les a sentir-se amb tot el dret de proposar i participar directament en la festa. “Cal que comencem a treballar ja per superar-nos, per acomboiar a tots i perquè les pròximes siguen unes festes encara més participatives que siguen al final l’expressió d’un poble que vetlla per la seua festa i per enfortir la relació entre la seua gent” va afegir l’alcaldessa.

Deixa el teu comentari