Talls de llum a l’Alcúdia per manteniment de centres de transformació

La companyia Iberdrola, responsable de les xarxes de subministrament elèctric a l’Alcúdia nostre poble, ha informat al’Ajuntament que, al llarg de les pròximes setmanes, va a realitzarobres de millora de tots els centres de transformació ubicats en la localitat, cosa que motivarà talls puntuals en el servei en dies i franges horàries concretes.

Amb la intenció que la ciutadania estigaassabentada sobre possibles interrupcions en el servei en els seus domicilis, botigues, oficines o empreses, l’Ajuntament ha creat un apartat especial en la seuawebwww.lalcudia.com on figura el calendari d’actuacions que Iberdrola ha facilitat al consistori i on s’especifica en quina data s’actuarà sobre cada transformador. Com que l’Ajuntament no disposa de la relació de les persones abonades que depenen de cada centre, s’indica l’adreça de cadascun per tal que, per proximitat al seu domicili, els ciutadans i les ciutadanes puguensaber si estaran o no afectats pels talls de servei.

Segons ha informat l’empresa, es tractaran de talls breus la majoria casos (d’un quart d’hora de durada) i com a molt d’un parell d’hores. Les franges horàries es concretaran pocs dies abans de cada actuació i es publicaran a la premsa. L’Ajuntament de l’Alcúdia inclourà eixainformació la web municipal i també li donarà difusió a través de les xarxes socials.

En qualsevol cas, es pot telefonar al número d’atenció al client d’Iberdrola per tindre més informació: 900 225 235.

Aquestes actuacions s’estan realitzant per tal d’adequar els centres de transformació a la implantació dels comptadors digitals que s’estan instal·lant, a hores d’ara, a totes le vivendesde l’Alcúdia. Amb açò, tal com indica l’empresa, es produirà una millora en el servei i es podran controlar i evitar els microtallsque tant estan afectat a la localitat durant els últims anys.

Cada divendres el veïnat podrà consultar a la web municipal la informació que Iberdrola facilita a l’Ajuntament de l’Alcúdia al voltant dels carrers afectats i, d’aquesta manera, saber si les interrupcions del servei afectaran al seu domicili, botiga, oficina o empresa.

Deixa el teu comentari