Torna la campanya ‘Llarga vida als joguets’ per Nadal

El Consorci Ribera i Valldigna promociona la campanya per tal de conscienciar de la importància de reciclar els joguets.

El Consorci Ribera i Valldigna llança de nou la campanya ‘Llarga vida als joguets’. Una iniciativa que cada Nadal convida als ciutadans a dur els seus joguets que ja no s’utilitzen als ecoparcs.

Una vegada els joguets ja estan en l’Ecoparc, es fa una tria per tal de reciclar els més vells i per tal de donar els més nous a associacions solidàries de la comarca.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, com en anys anteriors, no solament pretén fomentar l’ús dels Ecoparcs, el reciclatge i la reutilització, sinó, també les bones pràctiques solidàries.

Des del Consorci s’anima a reciclar i a portar els joguets que ja no s’utilitzen als Ecoparcs per tal de, per una banda ser solidaris i per altra cuidar al medi ambient.

En aquest sentit, l’Ecoparc mòbil visitarà el divendres 21 de desembre de 8 a 11 del matí la Plaça Reginaldo de Guadassuar per tal que tots i totes puguen els seus joguets per a reciclar. A més de joguets, es poden portar aparells electrònics, bateries i piles, cartró, cables de coure, fusta, oli d’automòbils i domèstics, radiografies, plàstics i vidres, entre altres.  

Deixa el teu comentari