TornarL’Ivace llança l’aplicació Solicit@, que permet a empreses i entitats reduir en un 90% els tràmits al sol·licitar una ajuda

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, a través de l’Ivace, ha llançat Solicit@, una aplicació dirigida a simplificar, agilitar i facilitar a empreses i entitats els tràmits a l’hora de sol·licitar una ajuda a les diferents convocatòries de l’Institut.

“Solicit@ -ha assenyalat la directora general de l’Ivace, Júlia Company- suposa un pas més en l’estratègia de la Conselleria d’Economia i de l’Ivace d’acostar de manera àgil i eficient l’administració al ciutadà”.

“Volem que cada vegada més empreses i entitats compten amb l’Ivace a l’hora d’emprendre nous projectes innovadors, d’eficiència energètica, per a fer-se lloc en nous mercats i per a promocionar un entorn de qualitat dotat amb els serveis i infraestructures adequats. I per a açò hem de facilitar-li al màxim els procediments”, ha explicat.

Solicit@ redueix en un 90% el procediment existent, on, cada vegada que se sol·licitava una ajuda, les empreses i entitats havien d’emplenar diversos formularis amb les seues dades generals i amb les dades el projecte a realitzar.

Ara, amb Solicit@, els qui demanen una ajuda només hauran d’introduir les seues dades generals la primera vegada que demanen una ajuda. En el cas que ja ho haja fet en anys anteriors o en el mateix any natural, hauran de comprovar que la informació disponible és la correcta.

Per a açò, hauran d’accedir a través de la pàgina web de l’Ivace (http://www.ivace.es) a l’aplicació Solicit@, introduir el seu NIF i revisar la informació que consta en la base de dades està actualitzada i si no fer-ho.

Júlia Company ha assenyalat que l’aplicació estarà disponible per a les convocatòries d’ajudes de 2019 que està previstes que es publiquen en el primer trimestre de l’any.

Deixa el teu comentari