Torrent defineix el seu Pla Local de Gestió de Residus mitjançant una consulta online a la ciutadania

Els veïns i veïnes poden participar fins el pròxim dia 7 de novembre en l’enquesta i incorporar d’aquesta manera la seua visió en l’elaboració del pla

El pla Local de Residus de Torrent arriba a la seua segona etapa després de finalitzar la sessió participativa presencial. Aquesta sessió participativa va comptar amb dues sessions. En la primera, que va tindre lloc el passat 22 de setembre, es va realitzar una presentació inicial del pla. En la segona, celebrada el passat 6 d’octubre, es van definir conjuntament les variables de disseny del nou model de recollida selectiva dels residus domèstics.

Finalitzada aquesta primera etapa, s’ha donat pas a la segona, la qual correspon al període de participació online. En aquest apartat arriba el torn de conéixer l’opinió dels ciutadans de Torrent mitjançant un qüestionari de participació per a la ciutadania que ja està disponible en la web municipal.

Amb aquest formulari es pretén implicar els veïns del municipi en la definició de les accions a posar en marxa i responsabilitzar-los en la consecució dels objectius establits per PIRCVA.

És per això que l’Ajuntament de Torrent anima a participar als seus veïns, ja que amb aquest formulari podran ajudar en aquest projecte i aconseguir entre tots una gestió sostenible dels residus de la ciutat.
El termini de participació estarà obert fins al 7 de novembre. Qui estiga interessat a participar en el formulari pot emplenar-lo a través del següent enllaç: https://bit.ly/3j10zws

Deixa el teu comentari