Torrent dóna a conèixer el treball de les seues associacions i la labor de les seues voluntàries i voluntaris

L’Ajuntament posarà en marxa un programa d’acompanyament dirigit a la tercera edat i a persones que no puguen eixir de casa

Torrent ha celebrat aquest cap de setmana per primera vegada el Dia del Voluntariat, amb l’objectiu de donar a conèixer el treball de les voluntàries i voluntaris de Torrent en qualsevol àmbit de la societat. La plaça de la Unió Musical es va omplir dissabte passat d’activitat. La fira del voluntariat va acollir tallers, teatre i actuacions musicals per part de la falla Cronista, l’associació Santa Sofia de Bulgària, la Escola Coral o la Muixeranga la Torrentina, entre unes altres.

La ràdio municipal de Torrent 97.3 va dedicar un programa especial en directe pel qual van passar protagonistes de les diferents associacions que van col·laborar en el Dia del Voluntariat: Adisto, Natura i Cultura, Asidit, Banc d’Aliments, AECC Torrent, Col·lectiu Soterranya, FAC, Falla Cronista, Creu Roja, Muixeranga La Torrentina, Santa Sofia de Llevant, Torrent Verd, Tècniques Orientals, Voluntarial pel Valencià, Escola Coral, Repte Solidari, Protecció Civil, ADAT, Neurodes, Torrent Invisible, ARTIC i Solidaritat Torrent.

L’alcalde Jesús Ros va participar al costat del regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, a més d’altres membres de la corporació municipal. Ros, que va recórrer els llocs i les activitats, va destacar que “el treball de les voluntàries i els voluntaris de totes les associacions donen sentit i cor a la paraula solidaritat”. Carbonell, per la seua banda, va explicar que “les persones voluntàries són figures imprescindibles en la nostra societat, ja que realitzen una labor molt important i desinteressada i, des de l’Ajuntament de Torrent tenim l’obligació d’oferir-los tota classe de suport i donar la major visibilitat a la seua acció social”.

Al costat de la jornada, aquesta setmana es va donar a conèixer el nou programa que es va a engegar en breu, i en el qual s’està treballant des de fa mesos, centrat en l’assistència i acompanyament de les persones majors de la tercera edat o aquelles persones que ho necessiten per estar incomunicades en les seues llars.

Deixa el teu comentari