Torrent rehabilitarà la capella de l’Hort de Trénor i l’espai expositiu de la Torre

Gràcies als fons europeus FEDER, la Torre es convertirà en un element referent del nucli històric

La restauració del complex de la capella de l’Hort de Trénor i les millores i l’ampliació de l’espai expositiu de la Torre seran possibles després d’una injecció de més de 350.000 € procedents de fons europeus FEDER a través de la Generalitat. El regidor de Recursos Econòmics i Modernització, Andrés Campos, va participar ahir amb altres alcaldes de la província de València en la signatura del conveni amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, que permetrà escometre actuacions -finançades al 50 % amb estos fons de desenvolupament europeus- en estos dos BIC de la ciutat.

Intervencions en la Torre

El projecte de museització contempla, entre altres accions, l’organització de l’espai expositiu (descripció de materials i continguts, redacció d’informació, suports audiovisuals, etc.), la creació de continguts i recursos multimèdia i el disseny de recursos publicitaris i de materials didàctics. D’altra banda, també estan previstes actuacions que inclouen la reparació dels canalons de la coberta i de les xarxes anticoloms.

Capella de l’Hort de Trénor i edificis principal i complementari

Es restauraran els elements propis que conformen l’espai de la capella: elements ornamentals, acabats interiors, reposicions de motlures, acabats exteriors amb cornises, estucats d’algeps o calç o fusteries. També se substituirà la instal·lació elèctrica.

Deixa el teu comentari