Turís celebra el dia de “la dona turisana”

07-d’Agost-2015.Durant la vesprada d’ahir es va dur a terme la inauguració de la tradicional exposició dels alumnes de l’artista local Dolo Torrelles en La Mina. A aquest acte va acudir la Reina de les Festes, Paula Esteve, amb la seua cort d’honor, lluint totes elles el vestit tradicional de tainera. Així mateix, van assistir les autoritats locals, entre elles l’alcalde, Ismael Corell, i la regidora d’Educació i Cultura, Isabel Guaita, qui va fer un discurs posant de manifest tot el talent i patrimoni artístic i cultural que Turís posseeix.

This slideshow requires JavaScript.

A través de les diferents obres exposades podem observar les diverses tècniques i mètodes que Dolo ensenya als seus alumnes, i a partir d’aquestes, ells desenvolupen el seu talent artístic, a través de la creativitat, la il•lusió i la sensibilitat artística.
Així mateix, l’artista manifestà que el conjunt d’obres és el resultat de la diversitat de persones que assisteixen a les seues classes, amb diverses inquietuds artístiques i inclinacions, que es reflecteixen a través de la diversitat de colors, pinzellades, tons, relacions, formes, etc.

Aquesta exposició, juntament amb la resta, romandrà oberta fins al 16 d’agost, de 19:00 a 21:00 h.

Continuant amb el festeig, es va celebrar el ja tradicional sopar benèfic contra el càncer. Quasi mil persones van recolzar aquesta causa. Després del sopar es va dur a terme la tómbola que va tenir un gran acolliment pel públic. Per desgràcia, la pluja va impedir que es realitzara l’actuació del grup “Tres fan ball” i la resta d’actes programats, posposats fins al mes de setembre, quedant per concretar la nova data.

Deixa el teu comentari