Turís celebra el I Trofeu de Festes Pepe Mitgeta

Veteranos del Turís que también han ascendido este año (1)17-09-2015.El trofeu de festes de futbol ha sigut enguany molt més especial que en anteriors ocasions, ja que a més de presentar-se oficialment la plantilla del C.D. Turís es va aprofitar per a homenatjar als jugadors així com a la plantilla de l’equip de veterans per l’ascens de categoria de tots dos equips.

 

Per a arredonir l’acte es va convidar a la mítica plantilla que va aconseguir en 1980 el primer ascens a primera regional del C.D. Turís també com a campió de lliga, igual que ha succeït enguany. Sense oblidar que l’equip ha ascendit a primera en altres tres ocasions com a subcampió.

El moment emotiu es va produir quan es va dir a la gespa a la família del mític jugador José Martínez, Pepe Mitgeta, recentment desaparegut, per a rebre la calor de l’afició. A més, enguany es disputava el primer trofeu de festes que, a partir d’ara, portarà el seu nom.

La seua esposa Filo i els seus fills Jose Manuel i Jorge van rebre de mans del president, Heliodoro Martínez, un xicotet detall material mentre que l’immaterial se’l endugueren en forma d’aplaudiments i afecte envoltats pels tres equips campions.

Per la seua banda, l’Alcalde, Ismael Corell, acompanyat pels regidors d’Esports, Iván Picó, i Esport base, Gabriel Hervás, va voler lliurar un detall als dos equips ascendits i va manifestar la seua “satisfacció i orgull” pels èxits aconseguits. Va qualificar la nova denominació del trofeu de festes com “un encert” desitjant que es convertisca “en talismà per a aconseguir metes futures”.
Finalment la Reina de les Festes, Paula Esteve, acompanyada per les festeres, va realitzar el servei d’honor del partit que va enfrontar al C.D. Turís contra el Picassent C.F. que es va saldar amb la victòria d’aquests últim per 0-3.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Deixa el teu comentari