Turís centra en la Real Senyera els actes del 9 d’octubre

IMG_0250Turís,10 d´Octubre 2015.Un any més l’homenatge a la Real Senyera va constituir l’acte central de la celebració del 9 d’octubre a Turís. L’ensenya dels valencians va descendir des de la balconada de l’Ajuntament per a protagonitzar la processó cívica en la qual van participar les autoritats locals així com les principals associacions del poble, el món faller al complet i la Reina de les Festes, Paula Esteve, acompanyada per la seua cort d’honor. La desfilada es va completar amb tots els veïns que van desitjar participar a nivell particular i la Societat Musical Turisense.

La Senyera va ser portada en aquesta ocasió pel Regidor de Seguretat Ciutadana i Agricultura i Pimer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament, Eugeni Fortaña, acompanyat pels regidors Rafael Valero, Gabriel Hervàs, Francisco Ricau i Antoni Segura.

IMG_0283Després de la desfilada institucional la comitiva va tornar a les portes de l’edifici consistorial on va finalitzar l’acte amb la interpretació de l’Himne de la Comunitat Valenciana. L’actuació del Grup de Danses Turís va donar pas a una gran xocolatada per a tots els assistents

Deixa el teu comentari