Turisme i l’associació Camí del Sant Grial col·laboren per a la promoció de la ‘Ruta del Grial’

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit amb el president de l’associació cultural ‘Camí del Sant Grial’, Enrique Senent, el conveni de col·laboració per a l’engegada de la Ruta del Grial de Sant Joan de la Penya a la Catedral de València i la promoció de la ruta.

Mitjançant aquest acord Turisme Comunitat Valenciana destina 60.000 euros perquè l’associació cultural Camí del Sant Grial promoga diferents actuacions de promoció del producte turístic ‘Ruta del Grial’.

El responsable de Turisme ha recordat que “des de Turisme treballem per a la promoció i difusió de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de consolidar el nostre territori com un de les principals destinacions turístiques a nivell nacional i internacional i potenciar les accions de promoció de l’oferta turística dins i fora del seu àmbit territorial”.

En aquesta línia, ha recordat que “els programes i actuacions de Turisme estan orientats a comunicar positivament la imatge turística de la Comunitat Valenciana, així com facilitar la comercialització dels diferents productes turístics entre els quals troba el turisme cultural, i la Ruta del Grial”.

Deixa el teu comentari