UGT celebra el seu 130 aniversari amb un debat

L’auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira ha acollit un debat sobre “Infraestructures, vertebració social i transport” amb motiu del 130 aniversari de la Unió General dels Treballadors. A l’acte han estat Carlos Domingo, Director General d’obres públiques, transport i mobilitat de la Generalitat Valenciana, Josep Vicent Boira, Comissionat del Govern pel corredor mediterrani i l’escriptor i economista José Carlos Díez Gangas.

L’auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira ha acollit un debat sobre “Infraestructures, vertebració social i transport” amb motiu del 130 aniversari de la Unió General dels Treballadors.

A l’acte han estat Carlos Domingo, Director General d’obres públiques, transport i mobilitat de la Generalitat Valenciana, Josep Vicent Boira, Comissionat del Govern pel corredor mediterrani i l’escriptor i economista José Carlos Díez Gangas.

Una suma productiva de tres camps diferents per a analitzar a ulls dels assistents com afecten les infraestructures en l’àmbit laboral, pel que fa a mobilitat i eficiència del transport de mercaderies.

Els protagonistes del debat han atés abans de la sessió als mitjans de comunicació presents en la Casa de la Cultura i han avançat les propostes de la taula redona. Josep Vicent Boira ha explicat la situació del corredor mediterrani.

Boira ha reconegut que el corredor no tindrà cap inauguració, ja que es tracta d’una actuació constant, però sí ha subratllat l’any 2020 i una reducció d’uns 30 minuts en l’itinerari Alacant-Barcelona.

El director general d’Obres Públiques, transport i mobilitat s’ha mostrat optimista de cara al futur de l’equipament amb les inversions que estan previstes per a poder dur a terme el pla de rodalies.

La manca d’infraestructures, segon l’economista José Carlos Díez Gangas respon a dues qüestions, en primer lloc, l’augment de la població.

I per altra banda, per la reducció de les inversions.

La sessió l’ha encetada el secretari territorial per a donar-li el torn de paraula als ponents. El debat ha començat parlant de canvis accelerats que sofreix la societat en l’actualitat.

En l’acte també han estat presents autoritats de l’Ajuntament d’Alzira com l’alcalde Diego Gómez i els regidors de les diferents àrees.

Deixa el teu comentari