Un centenar de joves gaudeixen en Sigüenza del campament del Centre Juniors d’Almussafes

campamento juniors md almussafes (1)Almussafes, a 13 d’agost de 2015. Els membres del moviment parroquial apuren els últims dies del campament organitzat en la popular localitat guadalajarenya, en la qual els assistents han pogut seguir aprenent valors relacionats amb l’estil de vida de Crist.

Fidels a la tradició iniciada fa ja quasi 40 anys, els integrants de Juniors MD Almussafes estan gaudint durant aquesta primera quinzena d’agost de la completa programació dissenyada per l’equip d’educadors per als 100 xiquets, adolescents i joves inscrits. La localitat de Sigüenza, en la província de Guadalajara, ha sigut el lloc triat enguany pels 25 monitors almussafenys per a concloure el curs 2014-2015 i desenvolupar les dinàmiques, tallers, rutes, reunions i oracions organitzades durant els dos mesos previs.

El campament constitueix per a tots els membres del col·lectiu el millor moment per a formar-se i divertir-se en un entorn completament diferent a l’habitual. Els xiquets tenen l’oportunitat d’envoltar-se durant 15 dies de naturalesa i d’aprendre valors com el companyerisme, la igualtat, la implicació en responsabilitats col·lectives o la solidaritat.

L’activitat més esperada de tot el campament, comenten des de l’entitat, “és sens dubte la marxa, en la qual eixim durant uns dies de la zona d’acampada per a visitar els pobles propers, és on tenen lloc els moments més recordats pels xiquets, ja que ofereix un escenari inigualable per a treballar aspectes com l’esforç, la convivència i el coneixement mutu dels membres del grup”.

Al voltant de vint pares i antics educadors de la parròquia Sant Bertomeu Apòstol d’Almussafes, a la qual pertany el centre, s’encarreguen de cuinar el menú d’aquests dies en els quals no han faltat una visita cultural a la catedral de Sigüenza i a la piscina municipal de la localitat i el tradicional dia de pares, que va reunir el passat diumenge 9 a més de 500 progenitors, familiars i amics per a celebrar junts una jornada marcada pel bon ambient.

Andrés Marzal, cap de centre, agraeix “el suport dels col·laboradors i la confiança dipositada pels pares en l’equip d’educadors, doncs sense ella no seria possible organitzar el campament i, en conseqüència, no seria possible seguir amb el projecte d’evangelització de Juniors, en el qual els xiquets són els autèntics protagonistes”.

Deixa el teu comentari