Una vintena de famosos i col·lectius de la Ribera feliciten per vídeo a pacients i treballadors de l’Hospital d’Alzira

La iniciativa tracta de compensar l’escassetat d’actes nadalencs presencials a què obliguen les mesures de prevenció del COVID-19

Una vintena de famosos i col·lectius de la comarca de la Ribera han felicitat per vídeo, les dates nadalenques, a treballadors i pacients de l’Hospital d’Alzira, especialment als més xicotets.

Es tracta d’una iniciativa posada en marxa pel mateix centre hospitalari, a fi de compensar l’escassetat d’actes nadalencs que podia organitzar enguany, a causa de les mesures de prevenció establides en el marc del coronavirus, i que desaconsellen les visites al centre alzireny, tan habituals en estes dates.

Així, s’han sumat a esta iniciativa actors com Sandra Ferrús, Álex Gadea i Lola Moltó, i esportistes com el ex pilot de motos Jorge Martínez ‘Aspar’ i el pilot de karting Carles Albiñana.

De la mateixa manera, han felicitat les festes nadalenques a l’Hospital de la Ribera els clubs esportius UD Alzira, el Family Cash Alzira Futbol Sala, el Club de Karate Alzira, el Club d’Atletisme La Rabosa, el Club de Tennis Alzira, el Club de Natació Tencaones i el Club Halterofília Alzira. 

Tampoc han faltat les felicitacions del Parc de Bombers d’Alzira; l’associació Saga Skywalker; les Falleres Majors d’Alzira, Alba Carrió i Claudia Dolz, i de la Societat Musical d’Alzira , amb un vídeo realitzat junt a la soprano Irene Medán i protagonitzat per quasi 200 xiquets del Cor d’Ensenyaments Elementals de la Societat. 

Deixa el teu comentari