UNISOCIETAT presenta la conferència “El problema de los contaminantes emergentes” amb Yolanda Picó García el pròxim dimarts 15 de gener

Amb l’inici del nou any tornen les conferències d’Unisocietat amb temes d’allò més interessants per a tots aquells curiosos amb ganes d’aprendre.

En esta ocasió la conferència tracta sobre qüestions del problema dels contaminants emergents i l’encarregada de la ponència serà Yolanda Picó García, del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l’Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal de la Universitat de València.

Cal recordar que des del mes d’octubre de 2018 estes conferències se celebren a la Sala Multiusos annexa al CFPA Enric Valor, al carrer Mare de Déu del Lluch número 2, dins del programa Universitat i Societat i que la entrada és lliure.

Esta iniciativa naix de la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira amb la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, que oferix formació multidisciplinar bàsica a persones de 30 anys o més, que residixen al municipi i a la comarca de la Ribera Alta, que tenen inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira, insistix a destacar la importància d’estes conferències organitzades per la Universitat de València i l’Ajuntament d’Alzira: “Activitats complementàries a una formació contínua formen part de la nostra educació per tal d’ampliar coneixements tant culturals com professionals o personals. Sens dubte, la nostra obligació és oferir ferramentes que apleguen a tots els públics, a totes les edats i amb UNISOCIETAT cobrim un marge generacional madur i amb ganes de continuar aprenent”.

Deixa el teu comentari