Urbanisme de València projecta una nova plaça a la Malva-Rosa amb espais verds i zones d’esplai

Sandra Gómez destaca que ja estan en marxa les obres de reurbanització de l’entorn de Músic Moreno Gans per a completar la conversió en zona de vianants

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana de València, Sandra Gómez, ha visitat l’espai del solar de Músic Antoni Eiximeno, a la Malva-rosa, que es convertirà en una plaça, amb una intervenció urbanística que s’emmarcarà en el projecte municipal València, ciutat de places.

 Sandra Gómez ha pogut explicar el projecte als representants de l’Associació AAVV Amics i Amigues de la Malva-rosa, amb els quals aquesta setmana ha visitat aquest espai, a més de comprovar l’evolució de les obres de reurbanització de l’entorn de la Plaça Músic Moreno Gans, al mateix barri.

Urbanisme treballa perquè el projecte València Ciutat de Places arribe també a este espai, convertint un solar degradat en una vertadera plaça per als vianants, un nou espai vital per als seus veïns i veïnes.

La vicealcaldessa, junt amb els tècnics, han recollit els diversos punts de vista, reivindicacions, necessitats i idees dels veïns i veïnes per a la configuració d’esta nova plaça en la Malva-rosa. I ha destacat que “la nova plaça Músic Antoni Eiximeno serà un projecte de barri, un projecte inclusiu en el qual totes i tots els veïns volem que participen i que ens ajuden a configurar”, ja que “després de moltes dècades de degradació en esta plaça, ha arribat el moment de transformar-la, de generar un nou espai de convivència per als seus veïns i veïnes, un nou punt de trobada on puguen confluir nombroses activitats que atraguen a tot el barri”. Per a això s’han iniciat els treballs necessaris per a l’expropiació dels terrenys privats, així com per a la redacció del projecte.

Deixa el teu comentari