València ajorna el pagament dels rebuts de l’aigua per als autònoms i les empreses afectats pel coronavirus

El consistori assumirà les taxes i conceptes que no li corresponen directament

Les empreses i autònoms de la ciutat de València que ho sol·liciten, podran ajornar, sense cap cost, el pagament de la factura de l’aigua del pròxim any 2021. Aquesta mesura ha sigut presentada per la regidora responsable del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía.

La mesura inclou el 100% de la factura de l’aigua, i per a això l’Ajuntament assumirà les taxes i conceptes que no li corresponen directament. Aquest esforç addicional del consistori per ajornar el pagament té com a objectiu donar suport al teixit empresarial de la ciutat que està lluitant per a reactivar la seua activitat.

Esta mesura no afecta a famílies en situació de vulnerabilitat, perquè segons la regidora l’Ajuntament disposa d’un fons social per a atendre a les famílies desfavorides i per tant aquestes persones tindrien ja la seua factura pagada.

La regidora ha informat que es revisarà la taxa de clavegueram, especialment en els trams de major consum que corresponen a les empreses. D’aquesta forma s’alleuja la càrrega econòmica que han de suportar. Es tracta d’una modificació lleu, però que pot tindre un gran impacte en alguns sectors.

Comenta la notícia