València suma quatre platges del sud a la campanya “platges sense fums”

El regidor de Platges, Contaminació Acústica i de l’Aire, Giuseppe Grezzi, ha destacat que els objectius d’esta iniciativa són promoure el respecte al medi ambient i els hàbits saludables

Les platges de La Devesa, la Garrofera, El Saler i l’Arbre del gos, que sumen un total de 12,1 quilòmetres de platja natural al terme municipal de València, s’han adherit a la campanya de conscienciació “Platges sense fum”.

Amb esta iniciativa, impulsada per la Conselleria de Sanitat, estos espais dels Poblats del Sud es converteixen en zones saludables, acotades per preservar a la població dels efectes nocius del fum del tabac i de les seues restes.

El regidor de Platges, de Qualitat Acústica i de l’Aire, Giuseppe Grezzi, acompanyat del regidor de Salut i Consum, Emiliano García, han presentat esta campanya, a la platja de l’Arbre del gos, junt amb la secretària autonòmica de Salut Pública i Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, i la secretària autonòmica d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Paula Tuzón.

Per participar en esta iniciativa cal delimitar i definir la zona geográfica concreta, identificar-la i senyalitzar-la amb un cartell i papereres i cendrers als accessos a la zona. Així mateix, es designaran persones informadores formades per garantir el compliment amistós de l’acord. I s’informarà a través dels mitjans de comunicació, de l’existència de les zones “lliures de tabac”

Deixa el teu comentari