València Turisme i Totglobo renoven la seua col·laboració per a la promoció del turisme actiu

El globus aerostàtic de l’empresa de Bocairent promocionarà la destinació València pròximament en el Campionat d’Espanya que se celebrarà a Haro (La Rioja) i en el Campionat Europeu de la ciutat hongaresa de Szeged

Imagen

València Turisme i l’empresa de Bocairent Totglobo han renovat la col·laboració mantinguda en els últims anys per a promocionar València i el turisme actiu a la província, tant en el territori valencià com en les competicions aerostàtiques nacionals i internacionals en les quals participe la mercantil valenciana.


La nova etapa col·laborativa es plasma en la renovació de la decoració del globus de competició patrocinat per València Turisme, que des d’ara portarà la imatge actualitzada de la marca turística de la Diputació de València.


L’acció conjunta de totes dues entitats servirà per a difondre la destinació València en general i, especialment, les experiències turístiques oferides actualment a la província que posen en valor els recursos naturals valencians, així com el patrimoni històric-artístic i la gastronomia del territori.


“Es tracta d’activitats innovadores, vertebradores del territori, generadores de riquesa i que contribueixen a la promoció de València com a destinació turística de qualitat, que aposten per l’accessibilitat i el desenvolupament sostenible del turisme”, ha destacat el diputat de Turisme, Jordi Mayor.


Campionats a La Rioja i Hongria


La nova imatge del globus aerostàtic de Totglobo s’estrenarà en el pròxim Campionat d’Espanya que se celebrarà a Haro (La Rioja), a l’agost, i en el Campionat Europeu que acollirà la ciutat hongaresa de Szeged, el mes de setembre.


Blai Carbonell, pilot de Totglobo i membre del combinat nacional, ha manifestat per la seua part que “és tota una satisfacció continuar compartint camí amb la Diputació de València en aquesta nova etapa, amb objectius tan lloables des d’un esport espectacular com és l’aeroestació”.

Comenta la notícia