Vicent Boix, guanyador del I Concurs de Fotografia sobre Mobilitat Sostenible

1r- En bici millor per a tots (1)L’ Alcúdia 29 de Setembre2015.Un total de 78 fotografies presentades per una trentena de persones han participat en el primer concurs de fotografia sobre mobilitat sostenible que ha organitzat l’Ajuntament de l’Alcúdia. El lliurament de premis va tindre lloc el passat dia 25 de setembre a la Casa de la Cultura on posteriorment està prevista l’exposició d’una selecció de 34 obres presentades del 23 d’octubre fins el 6 de novembre.

Al concurs han pogut participar veïns i veïnes de l’Alcúdia majors de 16 anys. L’objectiu era incentivar els mitjans de transport respectuosos amb el medi ambient i amb l’entorn urbà i social de l’Alcúdia -desplaçaments a peu, amb bici i amb transport públic- de manera que el tema de l’obra estiguera relacionat directament amb la mobilitat.

El jurat va estar format per fotògrafs reconeguts de l’Alcúdia i membres del Consell Local de Medi Ambient. Hi van haver tres premis de 200, 100 i 50 euros respectivament per a gastar en comerços de l’Alcúdia Qualitat i els guanyadors van ser:

Primer premi Vicent Boix Martínez amb l’obra ‘En bici millor per a tots’, fotografia que busca motivar l’espectador a través de la passió que senten per la bicicleta, un carrer de vianants tan nostre al poble, conegut per tots i l’elecció del blanc i negre que ens torna a la nostra infantesa, intenta provocar eixe sentiment d’anar tranquil pel carrer a la vegada que promou la introducció natural d’un mitja de transport sostenible en un xiquet. Segon premi per a l’obra ‘L’ombra del canvi’ de Gemma Verdeguer i el tercer per a Evaristo Valero, sense títol.

Aquesta ha segut una de les activitats que l’Ajuntament de l’Alcúdia ha preparat per a la setmana de la Mobilitat, entre d’altres.

Deixa el teu comentari