Vicente Revert Domingo, alcalde d’Algemesí de 1974 a 1979 ha mort hui dijous 9 de juliol

vicente revert 1Fou alcalde cinc anys en els quals Espanya esta­va immersa en la transició, i els partits polítics i les associacions ja planteja­ven a l’Ajuntament els seus punts de vista sobre qüestions locals i dema­naven espais públics per a organitzar activitats. Vicente Revert és recordat com una persona amable i dialogant.

Una època en què es va aconseguir la declaració de la Pro­cessó de la Mare de Déu de la Salut com a Bé d’Interés Turístic, i, a més, un consistori que inicià les gestions per construir l’institut Bernat Guinovart i s’adquirí terrenys perquè es fera la biblioteca de l’Institut Sant Vicent Fer­rer, a més de construir-se els col·legis Cervantes i Ribalta o fer-se l’Escola de Dolçaina. Una ciutat viva que disfruta­va de les seues festes tradicionals i on els clubs esportius eren cada vegada més, i més importants.

L’Ajuntament d’Algemesí li va atorgar el Guardó d’Honor de la ciutat l’any 2011. Des de l’Ajuntament han volgut transmetre als familiars el seu condol per la pèrdua d’una persona va dedicar una part de la seua vida a treballar per Algemesí.

Deixa el teu comentari