Vicente Zaragozá: “Els ajuntaments hem de lluitar per el benestar dels animals”

S’ha celebrat el Primer Congrés Municipal del Benestar dels Animals de Companyia i Convivència Ciutadana a Silla

El Primer Congrés Municipal del Benestar dels Animals de Companyia i Convivència Ciutadana s’ha celebrat a Silla. Aquest ha nascut d’una iniciativa per part de l’Ajuntament de la localitat, que ha comptat amb el suport de la Conselleria per tal de fomentar que els municipis disposen d’un model de gestió d’aquestes qüestions.

A la inauguració, a més, han estat presents Inmaculada Ibor, presidenta del Consell Valencià de Col·legis Veterinaris, Rubén Alfaro, president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i diverses entitats polítiques, entre les quals ha destacat la presència del President de la Generalitat, Ximo Puig.

Al llarg de la jornada s’han ofert xerrades a càrrec d’experts, entre les quals ha destacat la presentació de l’Avantprojecte de la Llei sobre protecció, benestar i tinença d’animals de companyia, en la qual ha participat Roger Llanes, director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Aquest Congrés ha estat adreçat als responsables polítics i tècnics dels ajuntaments de la Comunitat, als professionals veterinaris i al personal de la Generalitat Valenciana relacionat amb l’objecte del congrés.

Deixa el teu comentari