Vora 240 xiquetes i xiquets a l’Escola de Nadal d’Alzira

La Casa de la Cultura d’Alzira ha acollit este matí la festa de comiat dels tallers de Nadal 2018-2019, on els participants han interpretat nadales a l’auditori.

A l’acte ha assistit el regidor de Joventut, Albert, Furió que ha manifestat que “Des de la regidoria tenim el compromís d’oferir activitats per a millorar la conciliació laboral i familiar. Volem donar suport a les famílies, i, al mateix temps, facilitar que els més menuts disfruten de les vacances, jugant amb altres xiquets i aprenent sobre les nostres festes i tradicions”

Enguany “Passaport al Nadal” ha estat el fil conductor de les activitats preparades. Els participants cada dia han posat el segell al seu passaport amb l’empremta dels seus dits, 1 empremta per cada dia, per a emplenar els sis espais del document.

Els tallers s’han portat a terme al llarg de la setmana passada, els dies 26, 27 i 28 de desembre i esta setmana del 2 al 5 de gener. En total han participat 120 xiquets i xiquetes del cicle d’infantil, de 3 fins als 5 anys i altres 115 de primària.

Com en passades ocasions al llarg d’estos dies els més menuts han pogut gaudir amb la programació d’activitats en anglès, jocs educatius, manualitats artístiques, jocs tradicionals, temps lliure i molt més.

Una de les activitats que més els agrada és l’eixida per a visitar comerços i edificis municipals. El passat dimecres, els xiquets i xiquetes van aprofitar per a felicitar l’any als alzirenys i alzirenyes cantant nadales. En el cas dels més majors van recórrer les instal·lacions de Idea, La Clau i diferents departaments de l’Ajuntament, on també van ser rebuts per l’alcalde al Saló Noble. Per a finalitzar visitaren la Fira de Reis al Mercat Ecològic i la Residència Santa Teresa de Jornet.
Els xiquets i xiquetes d’infantil van fer la seua actuació musical a la plaça Major.

Deixa el teu comentari