Vox Alzira: Art al Carrer………..i aigua també

Qualsevol que coneix una mica de l’administració local sap que hi ha obres i escomeses que suposen una gran inversió però que, al no verse els seus resultats immediats, els ciutadans no les perceben com una millora per a la seua ciutat; aquestes obres són les de desguassos i clavegueram que tan necessàries són però que tant costen (són cares) i tant molesten a la ciutadania quan es fan (corts de carrers, alteració de la via publica…etc).

Aquestes obres d’infraestructures són molt desagraïdes per als polítics però són imprescindibles per a la ciutat, i per això quan governa un equip de persones que només li importa l’autobombo i el platet, que mira abans pels seus interessos propis que pels dels ciutadans, prefereixen fer o realitzar accions institucionals que són molt cridaneres per al públic en general abans de posar-se a escometre infraestructures que fan que la teua ciutat siga millor davant un episodi de pluges torrencials com el que ahir vam tindre a Alzira.

El Sr Alcalde i el seu equip de Govern prefereix fer i vendre actes efímers i brillants que busquen embadalir a la ciutadania abans que actuar sota la responsabilitat que se’ls ha d’exigir als governants.

La fires, concerts, art al carrer, celebracions, festes, trobades….. tot això està molt bé però la ciutat necessita infraestructures per a no dependre d’una tempesta ( per exemple).

Fa uns anys ens van anunciar, a so de bombo i platerets, que el barri dels Bases ja era segur que amb l’actuació duta a terme es va acabar el problema de les inundacions i………….. ara comprovem que no, que segueix igual, que molts veïns han vist com l’aigua entrava a les seues cases sense que ningú li haja posat remei a aquesta injustícia.

L’ocorregut ahir és la conseqüència de tindre un govern que només es guia per la immediatesa i que emmalalteix de no saber governar una ciutat en els moments de crisis, per això des de VOX demanarem explicacions al Sr Alcalde i esperem que no s’excuse en què són causes excepcionals perquè ja portem unes quantes.

Deixa el teu comentari